KAKAOVÉ MÁSLO CRIOLLO 100g

Lámané kusy kakaového másla druhu Criollo, Amazonie - Peru.
Pro všestranné využití v přípravě dezertů, kaší, do teplých nápojů, výrobě domácí kosmetiky i pro přímé použití na pokožku nebo rty.

195 Kč
Kategorie: Superpotraviny
KAKAOVÉ MÁSLO CRIOLLO 100g
Novinka

Forma:Theobroma cacao máslo - kakaový tuk.

Kakaové máslo Criollo

Naprosto jedinečná prvotřídní kvalita kakaového másla z Amazonie, oblast indiánského kmene Machiguenga, Peru. 

Druh kakaa nic menšího, než věhlasné Criollo, které je hodnoceno jako jedno z nejlepších na světě. 

Přírodní kakaové máslo

V sáčku naleznete štípané malé a větší nepravidelné kusy kakaového másla. Tedy žádné průmyslově zpracované "penízky" nebo uhlazené placičky. Prostě divočina, protože toto kakao z divočiny pochází :-) 

Kakaové máslo v kuchyni

  • sladké kaše (krupicová, ovesná, pohanková...)
  • dezerty
  • domácí čokoláda a pralinky
  • pečení a smažení
  • k dušené zelenině
  • kávovinové a kakaové nápoje

    Jak použít kakaové máslo?

    Víte, že kakaové máslo je na kakau to nejcennější? :-) Má všestranné použití, a když je tak kvalitní, jako to naše, tak i mírně nasládlou kakaovou chuť a vůni. 

    Máslo z kakaa je vzácný tuk, který využijete v kuchyni na přípravu sladkých i slaných pokrmů, na pečení i smažení, do teplých nápojů. Používá se na výrobu dezertů a do domácí čokolády. Právem populární je i kakaová kosmetika nebo přímé použití kakaového másla na rty a pokožku.

    Kakao z Peru

    Kakao je naše specialita a moc dobře známe jeho původ. Jedním z našich zdrojů je malá produkce z Peru, která sdružuje drobné pěstitele z indiánské oblasti Machiguenga. Kakaové boby se vozí z Amazonie k dalšímu zpracování do města, kde jsou podmínky odpovídající moderním hygienickým nárokům.

     

    Balení 100g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola